Latauspaikka 9

VIIKON EVÄS 22.4.2019

Jeesus, kiitos, että olet ylösnoussut Vapahtaja ja kanssani tälläkin hetkellä!

Luuk. 24:44-48

44Jeesus sanoi heille: »Tätä minä tarkoitin, kun ollessani vielä teidän kanssanne puhuin teille. Kaiken sen tuli käydä toteen, mitä Mooseksen laissa, profeettojen kirjoissa ja psalmeissa on minusta kirjoitettu.» 45Nyt hän avasi heidän mielensä ymmärtämään kirjoitukset. 46Hän sanoi heille: »Näin on kirjoitettu. Kristuksen tuli kärsiä kuolema ja kolmantena päivänä nousta kuolleista, 47ja kaikille kansoille, Jerusalemista alkaen, on hänen nimessään saarnattava parannusta ja syntien anteeksiantamista. 48Te olette tämän todistajat.

Koko Vanha testamentti kertoo Jeesuksesta. Juutalaiset osasivat odottaa Messiasta, mutta useimmat heistä eivät kuitenkaan osanneet odottaa Messiaan ristinkuolemaa ja ylösnousemusta. Vieläkään kaikki eivät ole kuulleet Jeesuksesta. – Kenelle sinä voisit kertoa ylösnousseesta Vapahtajasta?

Rukous

Herra, kiitos, että sinä elät. Kiitos, että olet kanssani tänäänkin. Johdata askeleeni ja anna huomata lähimmäiset ympärilläni. Anna elämäni olla tavalla tai toisella todistuksena sinusta.