Latauspaikka 2

VIIKON EVÄS 4.2.2019

Jeesus, anna minun kohdata sinut tämän päivän vaelluksellani, ja opeta minulle jotain siitä, millainen olet.

Joh. 12:20-24

20 Niiden joukossa, jotka olivat tulleet juhlille rukoilemaan Jumalaa, oli myös muutamia kreikkalaisia. 21 Nämä tulivat Filippuksen luo – sen, joka oli Galilean Betsaidasta – ja sanoivat: »Me haluaisimme tavata Jeesuksen.» 22 Filippus meni puhumaan asiasta Andreakselle, ja sitten he molemmat menivät Jeesuksen puheille.

23 Jeesus sanoi heille: »Hetki on tullut: Ihmisen Poika kirkastetaan. 24 Totisesti, totisesti: jos vehnänjyvä ei putoa maahan ja kuole, se jää vain yhdeksi jyväksi, mutta jos se kuolee, se tuottaa runsaan sadon.

Pääsiäisjuhlien ihmispaljoudessa tapaamme kreikkalaisia, jotka ovat tulleet katsomaan Jeesusta. Tässä on uusi todistus siitä, miten Jeesuksen maine on levinnyt. Jeesuksen ystävät puhuvat asiasta Jeesukselle.

Jeesus alkaakin puhua vehnänjyvästä ja kuolemasta. Jyvä voi kantaa hedelmää vasta, kun se haudataan maahan. Jumalan poika voidaan korottaa vasta, kun hän kuolee.

Tie elämään on usein aivan toinen, kuin mitä me ensin uskoisimme.

Rukous

Jeesus, kiitos, että kohtaat meidät sanoissa, jotka ovat tärkeitä ja voimallisia.