Latauspaikka 3

VIIKON EVÄS 23.12.2019

Jeesus, kiitos että synnyit ihmiseksi maailmaan. Anna minun ymmärtää paremmin, mitä kaikkea se merkitsee. Ja anna minun oppia tuntemaan sinun suuruuttasi ja rakkauttasi enemmän.

Jes. 9:5

”Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.”

Joulun sanoma ei olisi tiedossamme ilman Raamattua. Minkä valtavan taustan koko Raamattu antaakaan jouluun! Seimeen syntynyt Jeesus ei tullut maailmaan ihailtavaksi vain pienenä suloisena vauvana. Hän syntyi maailmaan sen hallitsijana ja Herrana. Raamatun viimeisessä luvussa Jeesus sanoo: ”Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu” (Ilm. 22:13). Kun kumarramme seimen lasta, kumarramme maailman hallitsijaa, joka on luonut meidät ja joka kerran tulee tuomitsemaan koko ihmiskunnan ja viemään omansa ikuiseen juhlaan. Ja joka siinä välillä, juuri nyt, pystyy antamaan meille toivon, ilon ja valon elämäämme.

Rukous

Jeesus, kiitos, että sinulla on kaikki valta. Kiitos, että saan turvautua sinuun kaikessa. Auta, että moni saisi tänä jouluna nähdä sinut – ei vain seimen lapsena – vaan omana Vapahtajanaan. Anna minunkin tavalla tai toisella levittää sinun valoasi ympärilleni.