Latauspaikka 24

VIIKON EVÄS 10.12.2018

Herra, auta minua vastaamaan uskolla ja luottamuksella, kun näytät itsesi minulle sanassasi, ehtoollisessa ja kaikissa mahtavissa teoissasi.

Joh. 11:45-48

45 Monet niistä juutalaisista, jotka olivat tulleet Marian luo ja nähneet, mitä Jeesus teki, uskoivat häneen. 46 Mutta muutamat heistä menivät fariseusten puheille ja kertoivat, mitä Jeesus oli tehnyt.

47 Ylipapit ja fariseukset kutsuivat neuvoston koolle ja kysyivät siltä: »Mitä meidän pitäisi tehdä? Se mies tekee paljon tunnustekoja. 48 Jos annamme hänen jatkaa näin, häneen uskovat kohta kaikki, ja silloin roomalaiset tulevat ja ottavat meiltä sekä tämän pyhän paikan että koko kansamme.»

Ihmiset voivat helposti tunnistaa Jumalan ihmeteot vaikka eivät välittäisi Jumalasta. Jumalan ihmeteot voivat kuitenkin myös herättää ihmisiä uskomaan. Me saamme rukoilla, että Jumala puuttuisi niiden ihmisten elämään, joita tapaamme matkallamme.

Miten itse reagoin siihen, mitä Jeesus tekee?

Rukous

Rukoile niiden puolesta, joille sinulla on mahdollisuus olla todistuksena.