Latauspaikka 20

VIIKON EVÄS 21.10.2019

Rakas Jumala, kiitos, että olet lähellä minua. Kiitos, että vahva kätesi pitää minusta lujasti kiinni.

Joh. 17:9-12

9»Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle. 10Kaikki, mikä on minun, on sinun, ja mikä on sinun, on minun, ja minun kirkkauteni on tullut julki heissä.

11»Minä en enää ole maailmassa, mutta he jäävät maailmaan, kun tulen luoksesi. Pyhä Isä, suojele heitä nimesi voimalla, sen nimen, jonka olet minulle antanut, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. 12Kun olin heidän kanssaan, suojelin heitä nimesi voimalla, sen nimen, jonka olet minulle antanut. Minä varjelin heidät, eikä yksikään heistä joutunut hukkaan, paitsi se, jonka täytyi joutua kadotukseen, jotta kirjoitus kävisi toteen.

Jeesus rukoilee opetuslastensa puolesta, jotka meidän laillamme tarvitsevat varjelusta ja johdatusta maailmassa. Maailma on täynnä kirkkoja ja seurakuntia, mutta Jumalan kirkko muodostuu kaikista Jumalan lapsista riippumatta siitä, minkä yksittäisen seurakunnan jäseniä he ovat. Tämä ei tarkoita sitä, että kirkkojen hajoamiset olisivat tapahtuneet Jumalan tahdosta, valitettavasti vain täällä maan päällä olemme monesti erimielisiä emmekä kaikki voi edes olla saman katon alla. Kaikki Jumalan lapset tulevat kuitenkin kerran olemaan samassa taivaassa.

Miten sinä voit kirkastaa Jeesusta?

Rukous

Kiitos Jeesus, että rukoilet kaiken aikaa puolestani, ja että saan eräänä päivänä olla kanssasi taivaallisen Isämme luona.