Latauspaikka 15

Viikon eväs 27.8.2018

Iankaikkinen Jumala.
On hyvä tuntea sinut.
Juon runsaasti lähteestäsi.
Sinun lähteesi on elämän lähde.
Miten hyvä onkaan olla luonasi.
Jumalani.

"Pakolaisuuteni päivät sinä merkitset muistiin. Kokoa kyyneleeni leiliisi, merkitse ne kirjaasi." Ps. 56:9

Joh. 9:39-41

Jeesus sanoi: ”Minä olen tullut tähän maailmaan pannakseni toimeen tuomion: sokeat saavat näkönsä ja näkevistä tulee sokeita.” Muutamat fariseukset, jotka olivat siinä lähellä, kysyivät tämän kuullessaan: ”Et kai tarkoita, että mekin olemme sokeita?” Jeesus vastasi: ”Jos olisitte sokeita, teitä ei syytettäisi synnistä, mutta te väitätte näkevänne, ja sen tähden synti pysyy teissä.”

 

Ihminen oli Jumalan luona, mutta joutui eroon Jumalasta. Ihminen oli kokonainen, mutta rikkoutui. Tämä ei ollut Jumalan suunnitelma. Näin tapahtui, mutta tapahtui vielä enemmän. Jeesus tuli palauttamaan kaiken hävityn. Ihminen voi jälleen olla eheä ja tuntea Jumalan. Ei tarvitse kysyä, miten ihminen voi palata takaisin Jumalan luo, sillä Jumala on tullut meidän luoksemme. Jeesus sanoo: ”Minä olen tullut tähän maailmaan pannakseni toimeen tuomion: sokeat saavat näkönsä ja näkevistä tulee sokeita.” Se, joka tunnustaa tarvitsevansa apua, saa apua. Jeesus on ehdoton rakkaus.

Istu mukavaan paikkaan. Sulje silmäsi ja rentouta kehosi. Mieti, missä asioissa sinä tarvitset apua. Tule Jeesuksen luo, sillä hän saattaa loppuun sinussa aloittamansa työn ja hoitaa sitä, mikä elämässäsi on mennyt rikki.

 

Rukous

Jeesus.
Ajattelen sinua.
Sinussa on jotakin minulta salattua.
Uskon sinuun, mutta tiedän, että sinussa on kätkössä jotain, jota en vielä ole nähnyt.
Miten paljon onkaan vielä sellaista, mitä en tiedä sinusta.
Yhdestä asiasta olen kuitenkin sydämessäni vakuuttunut:
olet luotettavampi kuin kukaan ihminen.
Siksi perustan uskoni sinuun.
Jeesukseni.

Jos olemme uskottomia, pysyy hän silti uskollisena. 2.Tim.2:13