Latauspaikka 15

Viikon eväs 20.8.2018

Iankaikkinen Jumala.
Rakastan sinua,
ja tiedän olevani rakastettu.
Mikä voisi erottaa minut sinun rakkaudestasi?
Mikään ei voi erottaa minua
sinun rakkaudestasi Kristuksessa Jeesuksessa!
Se on hyvä uutinen syntiselle.
Saan elää kanssasi, Jumala.
Sinä olet rakkaus.

"Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon." 1. Joh. 4:17-18

Joh. 9:35-38

Jeesus sai kuulla, että mies oli ajettu ulos, ja tavatessaan tämän hän kysyi: ”Uskotko Ihmisen Poikaan?” ”Herra, kuka hän on?” mies kysyi. ”Sano, jotta voisin uskoa.” Jeesus sanoi: ”Sinä olet nähnyt hänet. Hän on tässä ja puhuu kanssasi.” ”Minä uskon, Herra”, mies sanoi ja lankesi maahan hänen eteensä.

 

Mies, jonka Jeesus paransi, on saanut maksaa kovan hinnan uskollisuudestaan Jeesusta kohtaan. Hänet on karkotettu synagogasta, paikasta, jossa saa olla Jumalan ja toisten ihmisten seurassa. Jeesus kuulee tästä ja haluaa osoittaa myötätuntoa miehelle. Jeesus myös osoittaa hänelle synagogan sijasta uuden paikan, jossa voi kohdata Jumalan. Tämä paikka on elämä uskossa Jeesukseen. Siitä lähtien kun mies tapasi Jeesuksen, hän on saanut kohdata kaikenlaista: parantumisen, ihmisten ihmetyksen, ihmisten kysymykset, fariseusten kuulustelut ja synagogasta karkotuksen. Kaiken tapahtuneen jälkeen mies tunnustaa uskonsa Jeesukseen. Elämä tässä uskossa on ennalta arvaamatonta. Elämää, jossa ihminen luovuttaa hallinnan Jumalalle. Se on parasta elämää – elämää Jumalan kanssa.

Puhu Jeesuksen kanssa. Ole hänen kanssaan ja ota vastaan suorittamatta. Anna Jeesuksen toimia. Anna Jeesuksen kohdata sinut ja osoittaa huolenpitonsa sinua kohtaan.

 

Rukous

Iankaikkinen Jumala.
Kiitän sinua elämästäni.
Tiedän, että elän siksi, että sinä haluat niin.
Elämäni ei ole sattumaa.
Otan elämän vastaan sinulta ja kiitän siitä.
Jumalani.

Tietäkää, että Herra on Jumala. Hän meidät luonut, ja hänen me olemme, hänen kansansa, hänen laitumensa lampaat. Ps.100:3