Latauspaikka 21

Viikon eväs 16.10.2017

Jeesus, näytä minulle enemmän siitä, kuka sinä olet.

Joh. 6:28-34

He kysyivät: ”Mitä meidän tulee tehdä, että tekomme olisivat Jumalan tekoja?”  Jeesus vastasi: ”Uskokaa häneen, jonka Jumala on lähettänyt. Se on Jumalan teko.”

He sanoivat Jeesukselle: ”Minkä tunnusteon teet, että me sen nähtyämme uskomme sinuun? Mitä sinä teet? Meidän isämme söivät autiomaassa mannaa, niin kuin kirjoituksissa sanotaan: ’Hän antoi taivaasta leipää heille syötäväksi.'” Tähän Jeesus vastasi: ”Totisesti, totisesti: ei Mooses teille antanut taivaasta leipää, vaan todellista taivaan leipää teille antaa minun Isäni. Jumalan leipä on se, joka tulee taivaasta ja antaa maailmalle elämän.”

He sanoivat: ”Anna meille aina sitä leipää.”

 

”Mitä meidän tulee tehdä, että tekomme olisivat Jumalan tekoja?”, kysyivät juutalaiset. Jeesuksen vastauksesta ei voi erehtyä: ”Uskokaa häneen, jonka Jumala on lähettänyt. Se on Jumalan teko.” Meidän pitää vain uskoa. Mutta ei kehen tahansa. Tie Jumalan luo kulkee vain ja ainoastaan Jeesuksen, Jumalan pojan, kautta. Sinun tai minun ei tarvitse yrittää päästä Jumalan luo tekojemme avulla. Halleluja!

Sulje silmäsi. Kuvittele Jeesus katsomassa sinuun ja sanomassa:

”Usko häneen, jonka Jumala on lähettänyt. Se on Jumalan teko.”

Miten vastaisit Jeesukselle?

Rukous

Jeesus. Kiitos, että sinä et esitä minulle vaatimuksia. Auta minua lepäämään tässä totuudessa.