Latauspaikka 15

Viikon eväs 24.7.2017

Pyhä Jumalalta, auta näkemään ja ymmärtämään sinun kaikkivaltiutesi ja rakkautesi. Auta näkemään miten Jeesus luopui taivaan kirkkaudesta minun itsenikin vuoksi.

Joh. 5:19-21

Jumalan Pojan valtuudet

Jeesus vastasi juutalaisille näin: ”Totisesti, totisesti: ei Poika voi tehdä mitään omin neuvoin, hän tekee vain sitä, mitä näkee Isän tekevän. Mitä Isä tekee, sitä tekee myös Poika. Isä rakastaa Poikaa ja näyttää hänelle kaiken, mitä itse tekee. Hän näyttää Pojalle vielä suurempiakin tekoja, sellaisia, että hämmästytte. Niin kuin Isä herättää kuolleet ja antaa heille elämän, niin antaa myös Poika elämän kenelle tahtoo.

 

Poika Jeesus ja Isä Jumala ovat yhtä – ja samalla he ovat kaksi.

He ovat niin tiiviisti yhtä, että Jeesuksella on valta käyttää Jumalan tahtoa ja kaikkivaltiutta.

Jeesus tuli ihmiseksi ja luopui kirkkaudestaan. Tässä teossa tuli näkyviin Jumalan rakkaus ja kaikkivaltius. Eikä tämä ole ainoa teko, jossa Jeesus puuttuu ihmisten elämään. Hän toimii elämässämme tänäänkin.

Jeesus haluaa tänäänkin antaa meille uuden elämän.

Rukous

Kiitos Jeesus, että olet tahtonut antaa minullekin uuden elämän.