Latauspaikka 16

Viikon eväs 31.7.2017

Herra, auta minua laskemaan päiväni, että saisin viisaan sydämen.
Rukoile viisautta nähdä, että Jeesus on tie, totuus ja elämä.

Joh. 5:22-23

Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle,  jotta kaikki kunnioittaisivat Poikaa niin kuin he kunnioittavat Isää. Se, joka ei kunnioita Poikaa, ei kunnioita myöskään Isää, joka on hänet lähettänyt.

 

Eräänä päivänä taivas ja maa katoavat. Kaikki näkyvä palaa ja hajoaa ja tilalle tulee uusi taivas ja uusi maa. Siellä ei ole kipua, sotaa, sairautta eikä kuolemaa, ja Jumala kuivaa kaikki kyyneleet ihmisten poskilta.

Tie uuteen maahan kulkee Kristuksen kautta.

Jeesus luopui omasta kunniastaan ja otti päälleen kaikki ihmisten pahat teot ja ajatukset. Hän otti vastaan rangaistuksen, jotta kaikki, jotka panevat toivonsa häneen saisivat löytää levon uudessa maassa.

Mitä sinun jokapäiväiseen elämääsi vaikuttaa se, että elämä rajoittuu kuolemaan? Otatko iankaikkisuuden huomioon, kun teet elämässäsi valintoja?

Rukous

Kiitos Jeesus, että otit maailman kirouksen yllesi. Kiitos ja ylistys Jumala, että luot uuden taivaan ja uuden maan.