Books 1155565

Hetkinen – kesälläkin Raamatun äärellä

Mitä viedä kesätuliaisiksi? Sopisiko sellainen, joka kesän helteiden lisäksi kestää syksyn myrskyissä ja tulevankin talven tuiskuissa? - Sellainen on Hetkinen Raamatun lukemiseen. Raamatunlukulehti, jonka kanssa on hyvä pysähtyä Jumalan sanan ääreen ihan joka päivä, joko lukien tai kuunnellen.

Hetkinen -raamatunlukulehti on monien tuhansien suomalaisten kristittyjen päivittäinen raamatunlukuystävä. Se ei sisällä pelkästään lukuohjelmaa vaan myös lyhyitä opetuksia kunkin päivän teksteistä sekä joka viikko myös pienryhmille suunnattuja kysymyksiä.

Opetuksia Hetkiseen tekee todella laaja, yli 50 suomalaisen raamattuopettajan joukko vuotuisesti, miehiä, naisia, vanhempia, nuorempia, erilaisista taustoista. Kirjoittajien laaja joukko sisältää siis paljon elämänkokemusta, monenlaisia näkökulmia, koeteltua uskoa ja luottamusta Raamatun sanaan sekä paljon myös taustalla olevaa tietoa ja ymmärrystä Raamatun sanomasta. Nämä tekstit on tehty lukijan oman raamatunlukemisen ja pohdinnan tueksi, raamatunlukukaveriksi.

Tutustu Hetkiseen ja tilaa se niin itsellesi kuin ystävällesikin lahjaksi!

Ps. Hetkinen-lehti ilmestyy neljästi vuodesti sisältäen aina kolmen kuukauden lukusatsin, mutta Hetkinen ei ole pelkkä lehti, sillä sitä pystyy lukemaan ja lisäksi myös kuuntelemaan tietokoneella sekä mobiilaitteilla. Lue lisää: e-Hetkinen.