Raamattustartti-radio-ohjelmassa pohditaan syvällisiä kysymyksiä

Kesäkuusta 2022 alkaen Raamatunlukijain Liitto tuottaa Radio Patmoksen kanavalle uutta viikoittaista RaamattuStartti-nimistä radio-ohjelmaa. Sen 100 jaksossa käydään läpi koko Raamatun pääsisältö ja -sanoma.

Ohjelma pohjautuu raamattustartti.fi -sivuston lukuohjelmaan ja pohdintateksteihin. Ne ovat myös kuunneltavissa RaamattuStartti-nimisinä podcasteina yleisimmissä podcast-palveluissa, Dei Plussassa sekä osoitteessa anchor.fm/raamattustartti. Podcastin lukija on Pekka Laukkarinen.

Radio-ohjelmassa em. podcast-osuutta seuraa studiokeskustelu päivän raamatunkohtaan liittyvästä kysymyksestä. Kristityt nuoret aikuiset pohtivat sitä ohjelman toimittaja Anu Ylhäisin kanssa. Keskusteluissa pureudutaan erityisesti siihen, miten raamatunkohdan sanomaa voi soveltaa omassa elämässään. Ohjelma tarjoaa siis paitsi raamattutietoa, myös tuoreita näkökulmia siihen, miten elää kristittynä.

Nuorten aikuisten näkökulma kristityn elämään on raikas ja tuore.  Nykypäivän kristityt nuoret aikuiset, jotka tuntevat Raamattua ja ymmärtävät sen sanoman, ovat varsinkin pääkaupunkiseudulla pienen vähemmistön edustajia.  Maailma ympärillä on muuttunut ja  yhtenäiskulttuurin aika on ohi, mutta edelleen Raamatun sana koskettaa uusia sukupolvia.  Kannattaa siis kuunnella ja oppia uutta!

Radio-ohjelma RaamattuStartti 4.6.2022 alkaen lauantaisin klo 8.45 (uusinta su klo 20.20). Radio Patmosta voi kuunnella netissä ja seuraavilta taajuuksilta patmos.fi/radio-patmos/taajuudet.

Kirjoittaja