Copy Of NUA 63

NUA-filmeihin myös ryhmäopas

Tuoreet NUA-opetusfilmit ovat nyt saaneet lisukkeeksi myös suomenkielisen ryhmäoppaan! Oletko jo katsonut ja hyödyntänyt näitä upeita filmejä, joissa tuoreella ja raikkaalla tavalla pohditaan uskon asioita?

NUA – tuoreita näkökulmia uskoon on kahdeksanosainen  filmisarja. Se on RLL:n irlantilaisen sisarjärjestön, Scripture Union in Ireland, valmistama. Heillä on ollut filmejä tekemässä laaja osaajien joukko. Moniammatillisen yhteistyön voimin on syntynyt niin sisällöltään kuin muutoinkin laadukas filmisarja, jossa on sopiva annos huumoriakin matkassa.

Ensimmäinen NUA-sarjan jakso on vapaasti katsottavissa YouTubesta Raamatunlukijain Liiton kanavalta, ja loput 7 jaksoa saa maksutta käyttöön rekisteröitymällä tästä NUA-filmien käyttäjäksi.

Kurkkaa NUA-filmien traileri ja ensimmäinen jakso.

Ohjelmiin on nyt siis saatavilla lisukkeeksi myös ryhmäopas, jossa on mm. kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi. Sen saa käyttöönsä rekisteröitymisen yhteydessä. Hyödynnä  materiaalit ja kerro niistä muillekin.

Kirjoittaja