Raamattu Ja Hetkinen 3 2018

Tule piipahtamaan

Raamatunlukijain Liiton väkeä on mukana Kalajoen Evankeliumijuhlilla ja Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä. Tule piipahtamaan pisteellämme!

Kesäjuhlien kausi jatkuu ja RLL:n esittelypisteitä on lähiviikkojen aikana sekä Kalajoen Evankeliumijuhlilla 29.6.–1.7. että Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä 6.–8.7.

Siellä on RLL:n väkeä kohdattavissa, mahdollisuus kuulla tuoreista hankkeistamme ja saada lapsille Ihmeellinen suunnitelma -lehteä. Tottakai pisteellämme  on mahdollista tutustua myös lukuopas Hetkiseen ja tilata se itselle tai lahjaksi.

Juuri ilmestyneessä Hetkisessä, jota luetaan heinä-syyskuun ajan, on lukuvuorossa jakso Johanneksen evankeliumia ja Psalmeja, Valitusvirret sekä Roomalaiskirje. Näitä luemme kuten ennenkin useiden eri raamatunopettajien valmistamien selitystekstien kanssa.

Olisi mukava kohdata. Tervetuloa pisteellemme!

Kirjoittaja