Bty

Hetkisen lukijakohtaaminen Kauniaisissa 16.6.2018

Tervetuloa Hetkisen lukijakohtaamiseen, joka pidetään la 16.6. klo 12.30-13.30 Suomen Raamattuopistolla (Helsingintie 10, Kauniainen)!

Hetkisen lukijakohtaaminen on tarkoitettu kaikille Hetkisen nykyisille, entisille ja tuleville lukijoille ja myös heidän ystävilleen! Kohtaamisessa saa jakaa lukukokemuksiaan, ideoitaan ja toiveitaan – tai vain olla mukana yhteisen asian äärellä.  Samalla tutustumme hiukan toisiimme.

Lukijakohtaaminen järjestetään Lähetyksen kesäpäivien yhteydessä la 16.6. klo 12.30-13.30 Raamattuopiston päärakennuksen luokassa 4. Mukana raamattutyön koordinaattori Anu Vuola.

Lähetyksen kesäpäivät kestävät  Raamattuopistolla koko viikonlopun (15.-17.6.). Kesäpäivien ohjelmassa on mukana Hetkisen kirjoittajia, mm. Jukka Norvanto ja Eero Junkkaala. RLL:lla on juhlilla oma esittelypöytä – olet tervetullut käymään sielläkin!

Kirjoittaja