Latauspaikka 6

Viikon eväs 26.3.2018

Pyydä, että Jeesuksen sanat saisivat koskettaa sinua.

Joh. 8:21-25

Puhuessaan taas kansalle Jeesus sanoi: ”Minä menen pois. Silloin te etsitte minua mutta kuolette synteihinne. Minne minä menen, sinne ette te pääse.” Juutalaiset kummastelivat: ”Ei kai hän aio tappaa itseään, kun sanoo: ’Minne minä menen, sinne ette te pääse’ ?” Jeesus sanoi heille: ”Te olette lähtöisin alhaalta, minä ylhäältä. Te kuulutte tähän maailmaan, mutta minä en tähän maailmaan kuulu. Siksi sanoin teille, että te kuolette synteihinne. Ellette usko, että minä olen se joka olen,* te kuolette synteihinne.” ”Kuka sitten olet?” he kysyivät. Jeesus vastasi: ”Miksi minä ollenkaan puhun teille?

 

Tässä esitellään pääsylippu taivaaseen. Jeesus on lippumme. Hän on uhri, jonka Jumala vaatii. Usko Jeesukseen, niin sinulla on ikuinen elämä! Jeesus sanoo sen yksinkertaisesti, ja Luther toistaa sen 1500 vuotta myöhemmin. Ja tänään se toistetaan sinulle. Usko Jeesukseen.

Jeesus on pääsylippu taivaaseen. Lue Raamatun jakeet uudestaan ja pohdi Jeesuksen sanoja: ”Ellette usko, että minä olen se, joka olen, te kuolette synteihinne.”

Rukous

Jeesus, minä uskon sinuun. Tunnustan sinulle, että olen syntinen. Jeesus, anna minun ottaa vastaan rakkautesi ja näyttää siitä väläys ihmisille, joita kohtaan tänään.

Kirjoittaja