Lasten Raamattusovellus – Jeesus Ja Lapset

Uutta: Lasten Raamattusovellus

Lasten Raamattusovellus on nyt valmis! Iloitsemme, että nyt on myös suomeksi tarjolla ilmainen lasten mobiiliraamattu, jossa Raamatun kertomukset alkavat elää. Raamatunlukijain Liitto on ollut mukana tässä käännösprojektissa.

Lasten Raamattusovellus on uusi mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu, joka ilmestyi suomeksi 28.5.2017. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Sovellusta voi käyttää paitsi kotona, myös kerhoissa, pyhäkoulussa ja uskontotunneilla. Jos kaikilla lapsilla ei ole käytössään mobiililaitetta, voi sen kuvaa vaikkapa heijastaa projektorin kautta valkokankaalle.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset. Lasten Raamattusovellus (engl. Bible App for Kids) on käännetty jo 26 kielelle, ja se on pian tulossa myös ruotsiksi.

Lasten Raamattusovelluksen on tuottanut YouVersion ja OneHope. Käännösprojektin vetämisestä Suomessa ja raamatunkertomusten kääntämisestä, toimittamisesta ja tuottamisesta vastaa Raamatunlukijain Liitto ry (RLL). Suomenkielinen äänituotanto on tehty Radio Dein studiolla ja tekstien lukijaäänenä on Markus Bäckman.

Kirjoittaja