Varissuon Kirkko

Hetkisen lukijatapaaminen Turussa to 20.4.

Haluaisitko tutustua toisiin omalla alueellasi asuviin raamatunlukuopas Hetkisen lukijoihin?

Hetkistä alusta alkaen eli 50 vuoden ajan lukeneet Teuvo ja Hele-Anneli Vähäkylä esittivät toiveen, että Turun seudulla pidettäisiin Hetkisen lukijatapaaminen. Lukijatapaaminen toteutetaan torstaina 20.4.2017 klo 17.00 Varissuon kirkossa (Kousankatu 6, Turku). Luvassa on kahvien ja toisiimme tutustumisen lisäksi myös muistoja ja kokemuksia Hetkisestä sekä Raamatunlukijain Liiton tämän hetken kuulumisia.

Ohjelmassa ovat mukana Anna-Liisa Varhiala, Sari Paavola, Teuvo ja Hele-Anneli Vähäkylä, Ritva Jokinen ja Kirsti Thureson

Heti lukijatapaamisen jälkeen klo 18.30 pastori Juho Sankamo, joka myös kirjoittaa selitystekstejä Hetkiseen, pitää raamattuopetuksen Luukkaan lähetysprofetiasta teemalla ”Te olette minun todistajani maailman ääriin saakka”. Raamattuopetuksessa pohditaan mm. miksi ja miten apostolit ja ensimmäiset kristityt levittivät evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta kaikille kansoille. Ja mikä oli se pysäyttämätön voima, joka piti Sanan liikkeessä?

Oletpa vasta aloittelemassa Raamatun lukemista Hetkisen avulla tai lukenut jo vuosikymmeniä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

HETKISEN LUKIJATAPAAMINEN
to 20.4. klo 17.00
Varissuon kirkko (Kousankatu 6, Turku)

klo 18.30
Raamattuopetus, Juho Sankamo

Kirjoittaja