Latauspaikka 2

Viikon eväs 6.2.2017

Herra, auta keskittymään elämässä niihin asioihin, jotka eivät katoa.

Joh. 2:18-22

”Juutalaiset sanoivat Jeesukselle: ”Mikä oikeus sinulla on tehdä noin? Millä tunnusteolla todistat meille oikeutesi?” Jeesus vastasi: ”Hajottakaa tämä temppeli, niin minä saan sen nousemaan kolmessa päivässä.” Silloin juutalaiset sanoivat: ”Tätä temppeliä on rakennettu neljäkymmentäkuusi vuotta. Sinäkö pystyttäisit sen kolmessa päivässä?” Jeesus tarkoitti kuitenkin temppelillä omaa ruumistaan. Kun hän sitten oli noussut kuolleista, opetuslapset muistivat nämä hänen sanansa, ja he uskoivat kirjoituksiin ja siihen, mitä Jeesus oli puhunut.”

 

Kiitä Jumalaa siitä, että saamme olla lähellä Häntä, kun olemme yhdessä Jeesuksen kanssa.

Opetuslapset saivat vahvistusta uskolleen, kun näkivät myöhemmin Jeesuksen sanojen käyvän toteen. Muistele ja etsi Raamatusta muutama asia, jonka Jeesus tai Jumala on sanonut tapahtuvan, ja joka on myöhemmin toteutunut. Ja kiitä niistä.

Rukous

Puhu Jeesukselle siitä, millainen temppeli Hän on sinulle. Kiitä Häntä, sillä  Hän on vahvempi kuin kuolema ja turvallisempi kuin mikään tässä maailmassa.