Uusi videosarja: NUA Origins – uskon alkulähteillä

Rippikoululaisille ja vähän sitä nuoremmille on nyt ilmaiseksi saatavilla uusia, hienosti tuotettuja noin viiden minuutin mittaisia NUA Origins -opetusvideoita, joissa on suomenkielinen tekstitys!

Videot ovat Irlannin kokeneen NUA-tiimin valmistamia. 24-osaisessa laadukkaassa videosarjassa käsitellään esimerkiksi itsetuntoa, joulun ja pääsiäisen merkitystä, rukousta, Raamattua, seurakuntaa ja Pyhää Henkeä. Suomenkielisestä tekstityksestä vastaa Raamatunlukijain Liitto.

Videoiden ympäristöt ovat monipuolisia ja niissä opetetaan ja käsitellään erilaisia kristinuskoon liittyviä asioita nuorten tasolta, huumoriakin avuksi käyttäen. Videosarjan opettajina toimivat Jonny Somerville, Sarah Campbell ja Eric Hughes. He kertovat videoilla myös omia kokemuksiaan käsiteltävistä aiheista.

NUA Originsin käyttäjäksi voi rekisteröityä ilmaiseksi täällä. Samalla rekisteröitymisellä saa linkit edelliseen, nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuun NUA-videosarjaan.

Lue lisää NUA-videoista ja katso traileri.

 

Kirjoittaja