Aaron Burden LW79kLuvl8E Unsplash

Tule raamattulähettilääksi

Mistä suuri tuli on lähtöisin? Yhdestä pienestä kipinästä. Sen yhden kipinän sytyttäjänä voi olla kuka tahansa meistä. Niin on myös raamattutyössä; Jumalan sanan tuli voi roihahtaa ja lähteä tekemään työtään. Tarvitaan kuitenkin aluksi se kipinä. Voisitko sinä olla tuon Raamattu-kipinän sytyttäjä; raamattulähettiläs, joka rohkaisee Raamatun lukemiseen ja opettamiseen?  

Raamatunlukijain Liitto etsii vapaaehtoisia raamattulähettiläitä, joille Raamatun sanoma on sydämen asia. Tehtävässä voi toimia omalla paikalla ja omilla lahjoilla, oman aikataulun mukaan. RLL tukee materiaalien, koulutuksen, vertaistuen ja yhteyden avulla.

Esimerkkejä raamattulähettilään tehtävistä 

– Aikuisten tai nuorten raamatturyhmän vetäjä
– Nuorten NUA- tai RaamattuStartti-ryhmien vetäjä
– Lasten ja varhaisnuorten raamattukerhon vetäjä
– RLL:n esittelypöydän pitäjä hengellisissä tilaisuuksissa tai juhlilla
– Raamattutyöhön ja -tapahtumiin rohkaisu seurakunnassa
– Jokin muu tehtävä, jolla voit edistää Raamatun lukemista ja sen tuntemista

Tukea tehtävään

Voimme yhdessä pohtia ja suunnitella, millainen tehtävä olisi sinulle sopiva ja miten sitä lähdettäisiin toteuttamaan. Jos olet seurakunnan tai kristillisen järjestön työntekijä, voimme miettiä, millaisissa tehtävissäsi RLL:n materiaaleista voisi olla sinulle iloa ja hyötyä.

Raamattulähettiläs saa RLL:lta paitsi tehtävään liittyvää materiaalia, myös tarvittaessa ohjausta vapaaehtoistyön yhteyshenkilöltä ja vertaistukea toisilta lähettiläiltä. Saat myös ajantasaista tietoa RLL:n uusista materiaaleista. Aika ajoin sinulla on myös mahdollisuus saada koulutusta tehtäviisi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Raamatunlukijain Liittoon joko tällä lomakkeella tai laita sähköpostia raamattulahettilaat@rll.fi tai soita p. 045 3215 235 (Anu) tai p. 045 1223 664 (RLL:n toimisto, avoinna ma, ti, to klo 10–15)

Koko Suomi tarvitsee Sanaa.
– Levitetään sitä yhdessä!

Kirjoittaja