Latauspaikka Talvi

VIIKON EVÄS 31.12.2018

Pyydä, että olisit halukas antamaan Jeesuksen puhdistaa sinut, ja halukas uhraamaan jotakin hänelle.

Joh. 11:55-57

Juutalaisten pääsiäisjuhla oli lähellä, ja maaseudulta monet tulivat Jerusalemiin jo ennen pääsiäistä puhdistusmenoja varten. He etsivät Jeesusta ja puhuivat temppelissä keskenään: ”Mitä arvelette? Tuskinpa hän tulee juhlille.” Ylipapit ja fariseukset olivat antaneet määräyksen, että jos joku tiesi Jeesuksen olinpaikan, siitä oli ilmoitettava heille, jotta he voisivat pidättää Jeesuksen.

Kristinuskossa ei ole enää puhdistusseremonioita, kuten juutalaisuudessa. Voimme kuitenkin oppia jotain seremonioiden valmisteluista. Jumalan juhlimiseen tarvitaan aikaa. Ihmisten on tehtävä töitä valmistelujen eteen, mutta meidän on usein vaikea ryhdistäytyä ja olla aktiivisia. Olen omassa elämässäni kokenut hyväksi valmistautua pääsiäiseen paastoamalla television katselusta. Se on antanut minulle aikaa, mahdollisuuden ja halun olla hänen seurassaan, joka on ylösnousemus ja elämä.

Koita paastota television katselusta lähipäivinä ja käytä aika Jumalan kanssa olemiseen.

Rukous

Jeesus, pyydän että tulisit luokseni ja täyttäisit minut hengelläsi. Aamen.