Viikon eväs 21.11.2016

Jeesus! Kiitos, että olet antanut minulle iankaikkisen toivon. Anna minulle rakkautta lähimmäisiäni kohtaan, etten koskaan lakkaisi jakamasta tätä toivoa niille, jotka olet antanut elämääni.

Joh. 1:15–18

”Johannes todisti hänestä ja huusi: ”Hän on se, josta sanoin: Minun jälkeeni tuleva kulkee edelläni, sillä hän on ollut ennen minua.”  Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi. Lain välitti Mooses, armon ja totuuden toi Jeesus Kristus. Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Ainoa Poika, joka itse on Jumala ja joka aina on Isän vierellä, on opettanut meidät tuntemaan hänet. ”

 

Hän todisti, hän kertoi, hän huusi: ”Hän se on – Jeesus! Jeesus on Messias! Hän, jota me olemme odottaneet.” Jeesus antoi meille täydellisen totuuden. Messias, Poika, Jeesus on itse armo ja totuus.

Kerro, laula, huuda lujaa tai tee seinäkirjoitus matkan varrelle itseäsi ja muita varten: Jeesus on armo ja totuus. Tai kuvaa samaa asiaa omin sanoin kertomalla, laulamalla, huutamalla tai maalaamalla.

Rukous

Jeesus Kristus! Kiitos, että sinä itse olet armo ja totuus. Kiitos, että haluat täyttää elämäni. Kiitos, että haluat asua minussa. Auta minua elämään ja lepäämään sinun armossasi joka päivä.