Maple Leafs And Heart

Viikon eväs 31.10.2016

Taivaallinen Jumala ja Isä! Kiitos niistä ihmisistä, jotka ovat näyttäneet minulle tien sinun luoksesi. Siunaa heitä, ja anna minun olla vastaavasti siunauksena ympärilläni oleville, jotta hekin löytäisivät tien luoksesi.

Joh. 1:6-9

”Tuli mies, Jumalan  lähettämä, hänen nimensä oli Johannes. Hän tuli todistajaksi, todistamaan valosta, jotta kaikki uskoisivat siihen. Ei hän itse ollut tuo valo, mutta valon todistaja hän oli. Todellinen valo, joka valaisee jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.”

 

Osoittaa. Näyttää tietä. Johannes osoitti tietä kohti Valoa. Valoa, joka toisi uskon, elämän ja toivon maailmaan. Johannes oli valo, joka osoitti tien kohti Valoa. Suunta, jonka hän osoitti oli ratkaisevan tärkeä ihmisille. Hän todisti valosta.

Mihin sinä näytät suuntaa?

Rukous

Jumala, sinä lähetit Valon maailmaan ja minun luokseni. Kiitos, että olen oppinut tuntemaan Valon. Auta minua pitämään elämäni suunta kohti sinua ja poista elämästäni se, mikä estää minua näkemästä sinua.