Ice Cross On Frozen River

Toivoa ja ilosanomaa

Moni meistä kaipaa toivon ja ilon sanomaa niin omaan elämäänsä, omaan kotikaupunkiinsa kuin koko tähän rikkinäiseen maailmaammekin. Se on annettu meille Raamatussa ja siksi me luemme sitä!

Raamatunlukuopas Hetkinen on yksi niistä avuista, joita voi hyödyntää päivittäisen Raamatun lukemisen ja tutkistelun tukena. Nyt on ilmestynyt jälleen uusi Hetkinen-opas, jonka kanssa luemme tammi-maaliskuun aikana jakson Johanneksen evankeliumia, Psalmeja ja Jeremian kirjaa sekä Ensimmäisen kirjeen korinttilaisille. Lähde mukaan!

”Lukiessani Hetkistä sain avunhuutoihini Jumalalta toivon sanan”, kirjoitti eräs Hetkisen kanssa Raamattua lukeva mies meille eilen. Näin on käynyt monelle muullekin – meille jokaiselle, jotka hiljennymme Jumalan sanan äärelle rukoillen. Me tarvitsemme rohkaisua. Toivoa ja ilosanomaa. Lohdutusta. Varoitusta ja ohjausta. Sanaa Jumalalta.

Meillä on vielä mahdollisuus lukea Raamatun sanaa niin paljon kuin tahdomme ja jaksamme. Siitä saamme olla aidosti kiitollisia. Samalla on tärkeä muistaa rukouksin niitä, joilla tätä samaa mahdollisuutta ei ole. Moni muu kristitty joutuu jopa henkensä kaupalla tai vankeuden uhalla etsimään käsiinsä Raamatun tai osia siitä ja opettelemaan sanaa ulkoa, jotta Jumalan sana varmemmin ja suojatummin kulkisi matkassa mukana. Toivon ja ilosanoman sana Jumalalta on kuitenkin niin elintärkeä, että yllättävän moni on valmis sen tekemään.

Jumalan sana on elävä ja voimallinen. Sana ja sen voima pysyy, vaikka aika ja vuodet vierivät. Anna sanan olla Sinullekin koko elämäsi perusta ja toivo riippumatta ulkoisista olosuhteista tai maailman paineista. Sen sanoma, sen julistama Vapahtaja kantaa niin tässä ajassa kuin lopulta kuolemankin rajan yli.

Ole siunattu!

Kirjoittaja