Päiväni kohokohta

Hei!

Kerron muutamalla sanalla siitä mitä minulle merkitsee “HETKINEN Raamatun lukemiseen”.

Olen lukenut Raamattua tämän lukuoppaan välityksellä noin 20 vuotta ja edelleen se on minulle päiväni kohokohta. Kun aamulla herään, niin aamunavaus alkaa Raamatun lukemisella, oppaan opastuksella. – Aamuisesta ylösnoususta onkin tullut minulle ilo!

Tämä on sellainen hetki aamusta, josta saan alkavaan päivään voimavarat ja monet kerrat huomaan miten Raamatun tekstiä lukiessani saan todeta, että miten ajatukseni on kulkenut samoissa asioissa, kuin on tekstin selittäjällä. Siis Pyhä Henki avaa sanaa ja saan todeta ilokseni, kun seuraan opasta miten Pyhä Henki toimii!

Olen jossakin seurakunta tilaisuudessa pitänyt hartauden ja esittänyt tätä HETKISEN lukuopasta ja kertonut miten tärkeä opas on minulle Raamatun lukemiseen ja että olen tullut Raamatun lukemiseen “riippuvaiseksi”. Mutta sitten olen todennut hyvänä, että tähän “riippuvuuteen” ei tarvitse vieroitushoitoa, vaan Jumalan sana hoitaa minua!

Lämmin kiitos jokaiselle tämän HETKISEN oppaan tekijälle, Jumala teitä tehtävässänne siunatkoon ja voimia antakoon, että saamme jatkossakin HETKISEN opastuksella Jumalan sanaa tutkia!

Siunaavin terveisin
Liisa Koskela