Heart From A Book Page Against A Beautiful Sunset.

ILO RAAMATUSTA –teemaviikko

Radio Deissä kuuluu "Ilo Raamatusta" –teema viikolla 25.-29.9. Raamattu on hyvin monella tapaa ilon asia. Ilon ydin on toki sen sisältämässä suuressa ilosanomassa! Sen lisäksi Raamattu on ilon ja siunauksen lähde myös meidän arkiseen elämäämme sen eri vaiheissa ja tilanteissa. Jotain siitä tulee esille myös teemaviikon ohjelmissa.

Ohjelmissa pohditaan: Miksi Raamatun lukeminen on tärkeää, ja miten sen jokaisella kirjalla on merkityksensä. Kuinka Raamatun lukeminen rukoillen on kohtaamista Jumalan kanssa. Kuinka arvokasta on saada jo lapsena kuulla Raamatun sanomaa ja sen kertomuksia, ja kuinka antoisaa on voida yhdessä toisten kanssa jakaa ja pohdiskella sitä, mitä Raamattu opettaa.

Tiistaina Radio Deissä päivän puheenaiheena kuulijoiden kanssa on teema: Mitä raamatunkohta on tuonut sinulle erityistä iloa ja siunausta? Millaisessa tilanteessa? Kuulijat voivat jakaa omia kokemuksiaan mm. sosiaalisen median kautta.

Ilo Raamatusta -teemaviikko on tehty yhteistyössä Raamatunlukijain Liiton ja Radio Dein kanssa.

Iloitaan ja kiitetään Jumalaa Raamatusta ja sen suuresta sanomasta ja voimasta tänäänkin!

Kirjoittaja