Raamatun sana on arvokas lahja

”Pidän yhtenä arvokkaimmista lahjoista elämässäni sitä, että olen saanut jo pienenä kuulla Jumalan sanaa”, kirjoitti nuorehko nainen meille.

RLL:n tehtävänä on innostaa ja tukea eri-ikäisiä kristittyjä aktiivisiksi raamatunlukijoiksi. Viime vuosina työmme kehittämisen erityinen painopiste on ollut lapset ja nuoret sekä lisäksi raamatturyhmät ja raamatunlukemista aloittelevat. Tätä työtä tehdään ystävien lahjojen varassa. – Tahtoisitko Sinä olla työn tukijana?

Miniature Needle Felted Sheep, Wool Handmade Toy

Tuki raamattutyölle lasten ja nuorten parissa

Kuvaus

Raamatunlukijain Liiton tehtävänä on edistää Raamatun tuntemista ja sen lukemista myös lasten ja nuorten parissa! Tahdomme olla kasvattamassa uusia Raamatun sanaan sitoutuvia ja sitä lukevia sukupolvia.

RLL:n työlle kerättävillä varoilla tuetaan nuorten oman raamatunlukuoppaan, Liftarin, julkaisua sekä uusien materiaalien valmistusta Raamatun lukemisen ja opettamisen tueksi sekä raamattutyöhön innostamista.

Nuorten oma raamatunlukuopas  Liftari matkalla Raamattuun ilmestyy kolme kertaa vuodessa tarjoten päivittäistä tukea Raamatun lukemiseen. Se sisältää myös viikottaista raamatturyhmämateriaalia. Lisäksi nuorten raamatturyhmiä varten on Luukkaan ja Markuksen evankeliumista valmistettu erityiset RaamisLiftarit. Uusimpana Liftari-opasperheen hankkeena on työstää ns. StarttiLiftari rippikoulutyöhön.

Netissä rll.fi löytyy varhaisnuorisotyön tueksi laaja Isän Idea -raamattuopetuskokonaisuus, joka rakentuu Raamatun punaisen langan ajatukseen. Materiaalit –sivuilta löytyy myös mm. valmiita raamatturyhmäpaketteja, Raamatun lukemista aloitteleville RaamattuStartti sekä 20 erilaista toiminnallista ryhmätehtävää.

Lapsiperheitä rohkaistaan yhteisiin raamatunlukuhetkiin Raamattumaratonin avulla. Uusimpana hankkeenamme 2017 on kansainvälisen lasten raamattusovelluksen käännösprojekti, joka valmistuessaan tarjoaa laadukkaan mutta ilmaisen ja interaktiivisen Lasten Raamattusovelluksen, jota voi hyödyntää vaikkapa kotona lasten kanssa sekä pienten alaluokkalaisten uskonnonopetuksessa.

Nuorten raamatunlukuoppaan julkaiseminen ja työ lasten ja nuorten raamattutyön sekä raamatturyhmien tukemisesti Raamatun äärelle tukeutuu RLL:n työn tukijoiden antamien lahjojen varaan. Työ jatkuu.

Keräämme varoja RLL:n työhön kotimaassa erityisesti lasten ja nuorten raamattutyön edistämiseen. Varoilla tuetaan nuorten lukuopas Liftarin julkaisemista ja uusien materiaalien valmistamista  Raamatun lukemisen ja opettamisen tueksi sekä raamattutyöhön ohjaamista ja innostamista. Vuonna 2017 erityishankkeena on lasten kansainvälisen raamattusovelluksen suomentaminen. Lisäksi tuemme sisarjärjestömme työtä Virossa ja erityisesti heidän lasten ja nuorten raamattuleirejään. RLL:n rahankeräyslupa.

LAHJA RAAMATTU­TYÖLLE

Saaja  Raamatunlukijain Liitto ry

Pankkiyhteys   IBAN FI 2515 7930 0013 2772

Viitenumerot

  • 10016  RLL:n työ kotimaassa (erityisesti lasten ja nuorten raamattutyö)
  • 11015  Viron Scripture Union (erityisesti lasten ja nuorten raamattuleirit)