Miniature Needle Felted Sheep, Wool Handmade Toy

Tuki raamattutyölle lasten ja nuorten parissa

Kuvaus

Raamatunlukijain Liiton tehtävänä on edistää Raamatun tuntemista ja sen lukemista myös lasten ja nuorten parissa! Tahdomme olla kasvattamassa uusia Raamatun sanaan sitoutuvia ja sitä lukevia sukupolvia.

RLL:n työlle kerättävillä varoilla tuetaan nuorten oman raamatunlukuoppaan, Liftarin, julkaisua sekä uusien materiaalien valmistusta Raamatun lukemisen ja opettamisen tueksi sekä raamattutyöhön innostamista.

Nuorten oma raamatunlukuopas  Liftari matkalla Raamattuun ilmestyy kolme kertaa vuodessa tarjoten päivittäistä tukea Raamatun lukemiseen. Se sisältää myös viikottaista raamatturyhmämateriaalia. Lisäksi nuorten raamatturyhmiä varten on Luukkaan ja Markuksen evankeliumista valmistettu erityiset RaamisLiftarit. Uusimpana Liftari-opasperheen hankkeena on työstää ns. StarttiLiftari rippikoulutyöhön.

Netissä rll.fi löytyy varhaisnuorisotyön tueksi laaja Isän Idea -raamattuopetuskokonaisuus, joka rakentuu Raamatun punaisen langan ajatukseen. Materiaalit –sivuilta löytyy myös mm. valmiita raamatturyhmäpaketteja, Raamatun lukemista aloitteleville RaamattuStartti sekä 20 erilaista toiminnallista ryhmätehtävää.

Lapsiperheitä rohkaistaan yhteisiin raamatunlukuhetkiin Raamattumaratonin avulla. Uusimpana hankkeenamme 2017 on kansainvälisen lasten raamattusovelluksen käännösprojekti, joka valmistuessaan tarjoaa laadukkaan mutta ilmaisen ja interaktiivisen Lasten Raamattusovelluksen, jota voi hyödyntää vaikkapa kotona lasten kanssa sekä pienten alaluokkalaisten uskonnonopetuksessa.

Nuorten raamatunlukuoppaan julkaiseminen ja työ lasten ja nuorten raamattutyön sekä raamatturyhmien tukemisesti Raamatun äärelle tukeutuu RLL:n työn tukijoiden antamien lahjojen varaan. Työ jatkuu.