RadioHetkinen Blogi Anu

Raamattuopetusta ja -innostusta

Raamattuohjelma Hetkistä on lähetetty Patmos-radion taajuuksilla viikoittain jo syksystä 2020 alkaen. Nämä ohjelmat, joissa vuoden 2021 loppuun saakka haastateltiin Hetkisen kirjoittajia, ovat edelleen kuunneltavissa yleisimmissä podcast-palveluissa, osoitteessa anchor.fm/hetkinen ja Raamatunlukijain Liiton YouTube-kanavalla. Vuoden 2022 alusta alkaen ohjelmia on lähetetty joka toinen viikko, teemana Raamatun lukeminen ja sen sanoman eteenpäin vieminen. Nämäkin ohjelmat löytyvät em. osoitteista radiosoiton jälkeen.

Hetkisen kirjoittajien kanssa tehdyissä ohjelmissa keskustellaan raamatunkirjojen ja niiden esiin nostamien teemojen pohjalta, eli raamattutietoa on ohjelmissa tarjolla runsaasti. Sen lisäksi pääsee tutustumaan hiukan myös kulloiseenkin haastateltavaan. Keväällä 2022 haastateltavina on esimerkiksi Raamattua lukevia nuoria, raamattupiirin vetäjiä ja muita raamattulähettiläitä. Mukana on myös juuri eläkkeelle jäänyt raamatunopetustyön suurmies Jukka Norvanto. Myös nämä ohjelmat löytyvät YouTubesta ja podcast-palveluista radiosoiton jälkeen.

Avaa siis radiosi netissä tai Patmoksen taajuuksilla parillisten viikkojen lauantaina klo 8.45 (uusinta seuraavana päivänä klo 20.20) tai käy tutkimassa podcasteja. Raamattuinnostus on tarttuvaa!

Hetkinen-raamattuohjelman toimittaja on Anu Ylhäisi ja sen tuottaa Raamatunlukijain Liitto.

Lisätietoja Radio-ohjelma Hetkisestä

Kirjoittaja