Ihmeellinen Suunnitelma

Pääsiäisen sanomaa lapsille

Pääsiäinen lähestyy. Tahtoisitko antaa lapselle jotain, mikä kertoo pääsiäisen merkityksestä ja Jumalan suuresta pelastussuunnitelmasta?

Yksi tapa on antaa lapselle käyttöön mobiililaitteilla toimiva Lasten Raamattusovellus! Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset.

Nyt on myös mahdollisuus jakaa Ihmeellinen suunnitelma -lehteä.

Lasten Raamattusovellus

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Siinä on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen. Raamatunkertomusten tutkiminen omalta kännykältä on lapselle iloinen kokemus, joka on jo innoittanut monia lapsia ja aikuisia!

Sovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille ja se toimii Android- ja iOS-laitteilla. Lue  lisää Lasten Raamattusovellus.

Ihmeellinen suunnitelma -lehti

Lasten Raamattusovelluksesta tehtiin myös Ihmeellinen suunnitelma -lehti.  Siihen on valittu sovelluksesta kahdeksan Raamatun kertomusta. Näiden kertomusten, tiiviiden opetustekstien ja lisänä olevien pienten tehtävien kautta lapsi saa käsityksen Raamatun kokonaissanomasta.

Viime vuonna Ihmeellinen suunnitelma -lehteä levisi lähes 20.000 kpl ympäri Suomea. Nyt otimme lehdestä lisäpainoksen ja kutsumme lasten kanssa toimivia ja asiasta innostuneita mukaan lehden lisäpainoksen jakamiseen.

Olisiko sinulla lähipiirissäsi lapsia, joille tahtoisit antaa raamattulehden? Sen avulla voi kertoa Jumalan suuresta pelastussuunnitelmasta sekä myös sovelluksesta, jonka avulla lapsi voi oppia lisää Raamatusta.

Ihmeellinen suunnitelma -lehteä voi tilata kohtuullisina nippuina (min 10 kpl) niin kauan kuin painosta on jäljellä. Lehti ei ole myytävänä, mutta tilaaja sitoutuu tilaamansa erän postituskustannuksiin sekä jakamaan lehdet lapsille!

Lehtiä voi tilata nipuissa osoitteesta tilaukset(at)rll.fi tai p. 045 1223 664 ma, ti, to klo 10-15.

Kirjoittaja