Hetkinen 1 2017 Joukko

Tutustuin Hetkiseen Alfa-kurssilla

Kolme vuotta takaperin pääsin Alfa-kurssille kertaamaan kristinuskon perusasioita. Sehän on vähän kuin aikuisten rippikoulu. Opin siellä tuntemaan Pyhää Henkeä, joka oli aikaisemmin jäänyt vieraaksi. En myöskään ollut aiemmin saanut luettua Raamattua.

teija_sundstromKurssilla neuvottiin raamatunlukemisesta, että ensin on hyvä rukoilla ja pyytää Pyhää Henkeä avuksi. Rukouksen jälkeen Raamattu avautuu eri tavalla. Lisäksi sain tutustua lukuopas Hetkiseen.

Olen kokenut, että Hetkinen on hyvä opas ja tuki Raamatun lukemisessa. Kaikki Raamatun kohdat käydään vähitellen ohjatusti läpi. Hetkisessä on joka päivälle raamatunkohdan lisäksi hyvä selitysteksti, mikä avaa lisää mm. Raamatun tapahtumien taustoja. Teksteihin voi palata myös myöhemmin uudestaan. Odotan aina uutta Hetkistä. Minulle Hetkinen on pieni mutta tärkeä lehti. Suosittelen.

Teija Sundström