Ravintona lähetyskentällä

Lähetystyössä ollessa on yleensä koko ajan Sanan jakajana ja oman hengellisen ravinnon saaminen ei ole niin helppoa kuin täällä kotimaassa.

Kun yllättäen sain sinne kentälle 1980-luvun lopulla ystävän tilaamana Hetkisen, koin suurta riemua. Onko tällainenkin apuväline Sanan lukemiseen olemassa?! Siitä lähtien Hetkinen on ollut käytössäni milloin ahkerammin milloin laiskemmin. Tällä hetkellä se on päivittäisessä käytössä, kun mieheni kanssa luemme aamuisin päivän tekstin sieltä. Raamattupiirissä puolestaan luemme sen pohjalta tulevan sunnuntain tekstin ja pohdimme sitä kysymysten avulla.

Kun nuori ihminen pohti tässä eräänä päivänä elämänsä kysymyksiä ja Jumalan johdatuksen ymmärtämistä kehotin häntä lukemaan Raamattua omalla säännöllisellä systeemillään, sillä itse olen monta kertaa saanut sen kautta selvimmän vastauksen sen hetken kysymyksiin, kun Sanasta on jokin jae ”pompannut” esiin.

Vuokko Rämä, Kouvola

PS. Hyvä lahjavinkki tuntemallesi lähetystyöntekijälle!